تبلیغات
پروژه سرای دانشجو - طرح توجیهی تولید چیپس
پروژه سرای دانشجو | پروژه دات کام | پروژه | مقاله | تحقیق | پایان نامه | گزارش کارآموزی | طرح توجیهی کسب و کار | دانلود پروژه دا
 
چگونه با سایت پروژه سرای دانشجو آشنا شدید؟





بازدید امروز : 3
بازدید دیروز : 7
آخرین بازدید :

 
 
نویسنده : پروژه سرای دانشجو
نظرات
نام فایل: طرح توجیهی تولید چیپس
شناسه کالا: 10002
حجم فایل: 226 كیلوبایت
فرمت: word
سایز کاغذ: A4 آماده کپی با هر نوع دستگاهی
تعداد صفحات: 14 صفحه
صفحه آرایی: بسیار مرتب و قابل ویرایش
قیمت: 5000 تومان

خلاصه اجرایی
برای تولید چیپس ، لازم است از سیب زمینی مرغوب استفاده شود. سیب زمینی باید درشت ، سالم ، کاملا رسیده و دارای کمترین مقدار گره وحفره در سطح آن باشد. پس از شستشو ی سیب زمینی ، توسط دستگاه های سایش آن را پوست گیری می کنند. دراین روش سایش ضایعات سیب زمینی بین 1 تا 4 درصد است ، که این مسئله بستگی به شکل ، اندازه و عمق گره ها و همچنین مدت زمانی دارد که سیب زمینی در انبار نگهداری شده است .
پس از کندن پوست سیب زمینی ، نوبت به تهیه تراشه های نازکی از آن می رسد . بدین ترتیب که سیب زمینی به داخل ظرف قیفی شکل بنام هاپر ریخته می شود و با عبور از میان دستگاه مذکور ، به درون ماشین برش سرازیر می گردد در هنگام برش , و به منظور شسته شدن نشاسته ازسطح تراشه ها ، یک جریان آب دائمی باید از روی آنها عبور نماید. چنانچه نشاسته ازسطح تراشه ها شسته نشود ، باعث چسبیدن آنها بهنگام سرخ شدن خواهد گردید .
میزان ضایعات هنگام شستشو و تهیه تراشه ها ، معمولا بین 0/5 تا 1 درصد وزن سیب زمینی خام مصرف شده است . قبل از ریختن تراشه ها به درون ظروف روغن داغ , باید تا حدامکان آنها را خشک نمود ( حداکثر رطوبت باید بین 1/5 تا 2 درصد باشد )

لطفا برای دیدن تصویر در اندازه بزرگتر بر روی آن کلیک کنید


پرداخت با کلیه کارت های عضو شتاب
به محض پرداخت فایل مورد نظر را دانلود کنید

در صورت مشاهده هرگونه مشکل بی تعارف و بدون خجالت کشیدن با شماره شماره تلفن پشتیبان سایت پروژه سرای دانشجو تماس بگیرید یا پیامک دهید

برای دانلود اینجا کلیک کنید
برای دانلود اینجا کلیک کنید

می توانید دیدگاه خود را بنویسید
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.